Bradfield Day Plan- from 7 March 2022				
Start times	Y7	Y9 and Y11	Y8 and Y10	
07:45	Limited student supervision on site			
08:00	Year group areas – supervised			
08:20	Move to form time – directed time (10 mins)			
08:30	Form time (20 mins)			
08:50	Period 1 (60 mins)			
09:50	Period 2 (60 mins)			
10:50	Break (20 mins)			
11:10	Period 3 (60 mins)	Period 3 (65 mins)		
12:10				
12:15	Lunch 4a (40 mins)	Lunch 4a (35 mins)	Period 4 (65 mins)	
12:50	Period 4 (65 mins)			
13:20			Lunch 4c (35 mins)	
13:55	Period 5 (60 mins)			
14:55	End of day -bus duty for all staff (5 mins)			